Huldiging jubilarissen Tune

60 jaar lid: Piet Meulendijks waarvan 50 jaar als musicerend lid (klarinet) en 10 jaar rustend lid.
50 jaar lid: Erik van Heijster (schuiftrombone en slagwerk) en
Hans van Eijk (trompet)
40 jaar lid: Carin van Mullekom (hoorn) en Toos Hanssen (euphonium)
25 jaar lid: Danielle Dielissen (klarinet)
10 jaar lid: Jouke Friesen-Werdler (trompet en slagwerk, niet op de foto),
Renske Dielissen (klarinet),
Nicole Scharp (trompet) en
Anne Jacobs (alt-saxofoon).

Op zondag 3 april werden tijdens een druk bezocht concert van muziekvereniging TUNE de jubilarissen over de jaren 2020 tot 2022 gehuldigd. Als speciale gasten waren Noud en Nellie Peijnenburg, vanwege hun 60 jarig huwelijk en Toos Verberne-Joosten, vanwege haar koninklijke onderscheiding tijdens de lintjesregen op 26 april 2021 aanwezig.  Noud Kuijpers was helaas verhinderd. De Coronamaatregelen maakten het niet mogelijk om voor hen een serenade te brengen. Gelukkig zijn de maatregelen opgeheven en is musiceren voor publiek weer mogelijk wat door muzikanten, directie en publiek zeer werd gewaardeerd.

Het concert werd geopend door de jeugdslagwerkgroep SLAM!. Zij brachten onder leiding van Ton Verberne drie nummers van Jan Schipper ten gehore.  Geweldig om te zien hoe de jeugd zich met enthousiasme presenteert.

Philip Seerden
nieuwe dirigent van het orkest sinds september 2021


De slagwerkgroep, eveneens o.l.v. Ton Verberne bracht met melodische klanken van o.a. Marimba en basgitaar drie muziekstukken van The Corrs ten gehore.  
Daarna werden de jubilarissen gehuldigd.
Na alle meer dan verdiende persoonlijk en lovende woorden aan het adres van de jubilarissen te hebben geuit, was het de beurt aan het orkest van muziekvereniging TUNE. Het orkest staat sedert september 2021 onder leiding van Philip Seerden en zij brachten in totaal acht muziekstukken ten gehore.

Het eerste optreden na de Coronatijd werd bijzonder gewaardeerd door het in grote getale aanwezige publiek. Muziekvereniging TUNE feliciteert haar jubilarissen en kijkt terug op een meer dan geslaagd jubilarissen concert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *