Optreden Tune-In en Slam! Liessel

Op zondag 18 juli heeft de jeugd van Tune Liessel weer van zich laten horen. Zowel Slam! Als Tune-In gaven een concert voor hun eigen familie.

Slam!, de jeugd van de slagwerkgroep van Tune, mocht vanaf eind mei weer samen repeteren. Ook zijn toen de muzieklessen weer gestart. Tijdens de repetities hebben ze toegewerkt naar het concert van afgelopen zondag. Ze brachten onder leiding van Ton Verberne vier nummers ten gehore.

Voor Tune-In, de jeugd van het orkest, was het hun eerste gezamenlijke concert. Hier hebben ze onder leiding van Theo van de Hurk in vier repetities naartoe gewerkt. Ze hebben samen drie nummers gespeeld. Ook waren er vier muziekkanten die alleen een nummer speelden.

Bij Tune-In spelen één violist, twee pianisten en 3 gitaristen. Afgelopen zondag speelden ook een basgitarist en twee kinderen van Slam! op de marimba mee. Sinds harmonie St. Cecilia uit Liessel is omgevormd naar muziekvereniging Tune zijn ook alle soorten muziekinstrumenten bij de vereniging welkom. Dit is de reden dat de bezetting van Tune-In geheel anders is dan de muziekinstrumenten die je ziet binnen het orkest van Tune, wat voornamelijk bestaat uit blaasinstrumenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *