Helaas afgelast

Muziekvereniging Tune, The Passion met Passie

In 2018 hebben we u, als Harmonie Sint Cecilia, getrakteerd op een muzikale en culinaire wereldreis. Dit was een schitterende ervaring voor zowel publiek als onszelf. Nu twee jaar later zouden we u graag meenemen in de klanken van The Passion! Door alle maatregelen die nu worden genomen in relatie tot het Corona-virus zijn wij helaas genoodzaakt dit evenement op 10 een 11 april af te lasten en voorlopig uit te stellen. Ook de geplande Kruistocht op 28 maart gaat niet door.

Heeft u een kaartje gekocht?

We vinden het leuk te merken dat al vele mensen een kaartje hebben gekocht. Wij vinden het wel vervelend dat u heeft betaald voor iets wat nu niet doorgaat. U krijgt de entree prijs terug als u uw kaartje inlevert op de Overloop 7. Ook de digitale “kaartjes” kunt u hier inleveren. Het kaartje uitdraaien hiervoor is niet noodzakelijk.

Stay tuned…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *