Van harte gefeliciteerd!

Wat een feest, gisterenavond!

Na enkele muzikale optredens van onze (nieuwe) jeugdleden, was het tijd om onze jubilarissen in het zonnetje te zetten. Frits van Heugten kon helaas niet aanwezig zijn, maar ook hij is al 60 jaar lid van onze vereniging.

Daarna hadden we nog een verrassing in petto: Nieuwe Erelid Speldjes!
En als we dan toch aan het verrassen zijn, kun je ze het beste opspelden bij 3 nieuwe ereleden.

Kijk ze eens glunderen… Bovenste rij: Louis Verstappen (nieuw erelid), Noud Peijnenburg (jubilaris 60 jaar), Peter Hanssen (nieuw erelid). Onderste rij: Noa van Heijster (jubilaris 10 jaar), Harm van de Mortel (jubilaris 10 jaar, Mark Gijsbers (nieuw erelid). Van harte gefeliciteerd!

Na de felicitatie-mars liet onze zangeres onder begeleiding van gitarist en onze basgitarist een nummer horen, dat 10 en 11 april ook op The Passion te horen zal zijn. Uiteraard hebben ons orkest en slagwerkgroep ook nog van zich laten horen en sloten deze feestelijke avond af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *